Spalio 5- oji – Mokytojų diena

  • Paskelbta: 2020-10-07
  • Kategorija: Renginiai

     Nepastebimai prabėgo pirmasis mokslo metų mėnuo. Palengva, krentant spalvotų lapų lietui, atėjo spalis, dovanodamas kasmetinę šventę – Tarptautinę mokytojų dieną. Tai pirmasis šventiškas stabtelėjimas beįsisukančių mokslo metų verpete. Tai diena, leidžianti mokytojams pajusti savo darbo prasmę, pažvelgti į rytojų, pamąstyti apie tai, kokie bus mokiniai rytoj ar po daugelio metų.

    Spalio 5 – oji – Tarptautinė mokytojų diena –  svarbi tiek mokiniams, tiek mokytojams. Šią dieną mūsų gimnazijoje tradiciškai šventę mokytojams rengė dvyliktokai. Jie pirmieji  pasitiko ir pasveikino mokytojus bei palydėjo juos į gimnazijos pastatą. Abiturientai stengėsi parodyti dėmesį, kad  mokytojai pasijustų pagerbti ir ypatingi. Tądien mokiniai pedagogams dovanojo gėles, kūrė ir rašė jiems sveikinimus, laiškus...

   Po pamokų IVab klasių gimnazistai mokytojus pakvietė į šventinį minėjimą. Čia sveikinimo kalbas tarė ir pedagogus pasveikino gimnazijos pavaduotojai  bei kapelionas Piercarlo Manzo. Paskui mokytojai dalyvavo intelektualinėje viktorinoje. Renginys baigėsi saleziečių atliekamomis dainomis.    Šventės organizatoriai dėkojo mokytojams, kad ugdo, žadina mąstymą, veda pažinimo keliu ir  drąsina nebijoti iššūkių.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos