Pasiekimai Palangos festivalyje – konkurse!

  • Paskelbta: 2024-02-11
  • Kategorija: Konkursai

   Vasario 10 d., šeštadienį, Palangos Sporto arenoje vyko kasmetinė šokio šventė, į kurią atvyko ir šokėjos iš Telšių Vincento Borisevičiaus gimnazijos. Tai šokio studijos „Laikas“ dalyvės. Jos kartu su Telšių PC moterų šokio studijos „Pinavija“ šokėjomis dalyvavo šokio konkurse – festivalyje „Baltic Amber Palanga 2024“  ir pristatė lietuvių tautinius šokius, kuriuos rengia šimtmetį minančiai Lietuvos dainų šventei „Kad giria žaliuotų“, kuri vyks vasarą Vilniuje.

   Abu kolektyvai varžėsi dėl prizinių vietų pirmoje festivalio – konkurso dalyje tarp 47 Lietuvos kolektyvų. Telšių Vincento Borisevičiaus gimnazijos šokio studijos „Laikas“ mergaitės  už šokius „Upele teka“, „Bėk, bėk, bitela“ iškovojo dvi antrąsias vietas, o už šokį „Priegalvėlis“ kartu su Telšių PS moterų šokio studija „Pinavija“ laimėjo pirmąją vietą.

   Didžiuojuosi mergaičių ir moterų pasiekimais ir įgyta komunikavimo kompetencija, kuri jaučiama bendraujant abiem kolektyvams, nes sėkmingai perduotas visuomenei pranešimas neverbaline simbolių kalba: per judesį, emocijas, mintis ir kūrybinius sumanymus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos