Projektinių darbų pristatymas

  • Paskelbė : Liana Liubienė
  • Paskelbta: 2024-06-14
  • Kategorija: Renginiai

   Birželio 13 dieną gimnazijoje vyko IIab gimnazijos klasių mokinių metinių projektinių darbų pristatymai. Ši diena ypatinga, nes galėjome dalintis savo mokinių ir mokytojų kūrybiškumo įkvėptais darbais su gimnazijos bendruomene ir svečiais.

   Idėja organizuoti II gimnazijos klasės mokinių metinius projektinius darbus gimė prieš 3 metus, siekiant skatinti mokinius aktyviau įsitraukti į mokymosi procesą, suteikti galimybę mokiniams gilintis į juos dominančias temas, savarankiškai tyrinėti bei pristatyti savo rezultatus. Šie projektai padeda mokiniams pasiruošti ateities iššūkiams, lavinti viešojo kalbėjimo gebėjimus ir įgyti vertingų patirčių. Projektus kasmet rengia visi II gimnazijos klasių mokiniai.

   Rengdami metinį projektinį darbą mokiniai lavina įvairias kompetencijas: tyrimų ir analizės, kūrybiškumo ir problemų sprendimo, komandinio darbo, laiko planavimo bei viešojo kalbėjimo ir dar daugiau.

   Džiaugiamės mokinių ir projektų vadovų idėjomis, kūrybiškumu ir iniciatyvumu. Tikimės, kad šis metodas ir toliau įkvėps visus labiau įsitraukti į mokymosi procesą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos