Don Bosko vasara – linksmybių metas

  • Paskelbta: 2020-09-02
  • Kategorija: Sielovada

Rugpjūčio mėnesį tris savaites mūsų mokykloje nebuvo ramu. Joje linksmai šurmuliavo virš 50 vaikų, kurie čia atplūsdavo kasdien iš viso Telšių miesto. Vasaros atostogų metu saleziečiai, dirbantys mūsų gimnazijoje, rengė dieninę stovyklą „Don Bosko vasara 2020“ , skirtą 2-6 kl. mokiniams. Rengėjams talkino animatorių, t.y. savanorių tarptautinė komanda ( saleziečiai iš Italijos ir trys italų jaunuoliai). Nuo ryto iki vakaro animatoriai  vedė žaidimus, įvairius užsiėmimus, lydėjo į ekskursijas. Buvo smagu, nes  visų bendras tiklas –„ Būti šventiems - mums reiškia būti labai linskmiems“. Užsiėmimų metu mokiniai susipažino su don Bosko - italų kunigo, jaunimo tėvo ir globėjo – gyvenimu bei veikla.

Stovyklos organizatoriai dėkoja  Telšių miesto jaunimui, 8-10 kl. mokiniams, kurie noriai įsitraukė į veiklą ir puikiai draugavo su atostogaujančiais moksleiviais.

 

Saleziečiai „ačiū“ taria ir gimnnazijos direktoriui Robertui Ežerskiui, kuris skyrė patalpas, Telšių miesto savivaldybei,  parėmusiai finansiškai, bei visiems, kurie netaupydami  savo laiko prisidėjo prie moksleivių linksmybių. 

Nepamirškite padėkoti autoriui