Pasaulinė Lyderystės Konferencija

  • Paskelbta: 2023-03-27
  • Kategorija: Renginiai

   2023-03-24, penktadienis. TVBG aktų salėje praūžė dar vienas renginys - Pasaulinė Lyderystės Konferencija, kurią organizavo mūsų gimnazijos "lyderiukų" komanda, bendradarbiaujant su Lyderiams.LT jaunimo moderatore Ieva Abrosimova - Maščinske. Jau antri metai šis renginys praturtina mūsų gimnaziją neįkainojamomis akimirkomis. Į renginį buvo kviečiami Telšių rajono mokyklų mokiniai, susirinko net 60 interesantų, norėjusių pamatyti tai, kas čia dabar bus... Šis renginys planuotai (arba ne) truko net 4 valandas! Svečius įkvėpė nuostabūs motyvatoriai - Jason Perkins, Seamus Evans ir Ivor Swartz. Kad dalyviams nepabostų sėdėti ir klausytis, renginio organizatoriai paruošė įvairiausių veiklų. Teko tartis, diskutuoti su komanda, padirbėti netradiciniais vertėjais ir net pasivaržyti...

  Žinoma, atėjusiems svečiams buvo duota ir poilsio minutėlė, lyderiukai juos vaišino kava, arbata bei saldžiais užkandžiais. Pertraukos metu mokiniai turėjo galimybę susipažinti su naujais veidais arba pasikalbėti su jau pažįstamais. Keletas didžiausią susidomėjimą parodžiusių svečių buvo palydėti net į renginio kulisus, kuriuose nuolatos virte virė emocijos ir neužbaigti darbai.

   Renginio metu buvo paruošti net 8 pasirodymai: skambėjo Hiperbolės "Pažinimas", Nirvanos "Lithium" ir Creedence Clearwater Revival "Have you ever seen the rain", kuriuos atliko muzikos grupė ,,OnTheSpot". Taip pat girdėjome grupės ,,Audra" atliktą, jų pačių parašytą dainą "Baimė" bei Hiperbolės "Laimei" ir visus dalyvius įtraukusią Queen "Radio Ga Ga". Šokių duetas Matas ir Evika judėjo "Old time rock and roll" ritmu bei visą renginį vainikavo jau tradicija tapęs lyderiukų šokis.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos