Sėkmingas konkursas

  • Paskelbta: 2023-05-14
  • Kategorija: Renginiai

    Telšių Vincento Borisevičiaus gimnazijos šokio studijos „Laikas“ šokėjai kartu su šokio vadove Jūrate Valatkiene gegužės 13 dieną dalyvavo tarptautiniame šokio festivalyje - konkurse „BALTIC AMBER JŪRMALA 2023“. Išties buvo smagu ir įdomu koncertuoti 1936 metais pastatytoje istorinėje Jūrmalos ,,Dzintaru“ koncertų salėje, kurioje yra koncertavę pasaulyje žinomi kolektyvai ir atlikėjai:  Ch. Kareras, M. Kabalje, pianistas R. Paulas, I. Galantė, P. Kasa, K. Dalferė, Brėmeno simfoninis orkestras, Kremerata Baltika ir kt.

   Telšių Vincento Borisevičiaus gimnazijos šokio studijos „Laikas“ šokėjų grupės pasirodė konkurso, kuriame varžėsi 43 šokių kolektyvai iš Lenkijos, Latvijos, Estijos ir Lietuvos, pirmoje dalyje. Šokėjai atliko šokį ,,Čiulba ulba“ ir iškovojo II vietą, o merginų grupė  laimėjo I vietą už šokį ,,Bėk, bėk, bitela“. Po pasirodymų šokėjų laukė pramogos. Viena jų -  pasiplaukiojimas didžiausiame Baltijos šalyse vandens pramogų parke „Livu“. Jaunuoliai smagiai leido laiką ir pasivaikščiodami po Jūrmalos miestą bei Baltijos jūros pakrante.

   Mūsų išvykai talkino technologijų ir dailės mokytoja Marija Krajinskienė ir mamytė Svetlana Sadofjeva. Joms dėkoja šokio studijos „Laikas“ šokėjai ir vadovė.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos