Džiaugsmingas Kalėdų laukimas

  • Paskelbta: 2020-12-28
  • Kategorija: Sielovada

   Advento varpai skambėjo lapkričio pabaigoje, ir tuo metu  pradinukų klasėse suliepsnojo adventinio vainiko žvakės. Moksleiviai išgyveno laukimą. Tada kapelionas Pjeras  3 - ių ir 4 - tų klasių mokiniams atnešė  paprastą kartoninę knygutę ir pasakė: „Štai džiaugsmo dianoraštis. Jo puslapiai dar balti, tušti.  Todėl kasdien  iki kalėdinių atostogų, gruodžio 23 d., dienoraštis lauks jūsų minčių, padėkų ir nuostabių žodžių.  Nuspalvinkite, nupieškite, parašykite tai, kas jūsų dieną daro šviesią.  Atverkite akis, ir taip ruoškite širdį“.

   Netrukus į tuščius lapus išsiliejo pirmas sniegas, skanus desertas,  supakuotos dovanos, šiltai degančios žvakutės, lemputėmis padabintos eglutės, pakabukai ir žaisliukai, laimės ir meilės linkėjimai ir daug daug spingsinčių  žvaigždučių.   Pradinukai negailėjo nuoširdžių sveikatos linkėjimų  sergarčiai auklėtojai, padėkų mokytojoms už gražius projektus ir neeilines pamokas, už linksmas sugiedotas giesmeles, už mainais gautą neįtikėtiną dovanėlę...

   Džiaugsmo dienoraštis pildėsi džiaugsmu.  Aktyviausiai gerais darbais ir linkėjimais dalijosi  3a klasės mokinukai. Jų spalvotuose įrašuose kartojosi žodžiai: kantrybė, susitarimas, išmintis, optimizmas ir drąsa, Tėvynė.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos